vrijdag 13 december 2013

Aardappelsalade met bleekselderij

Lekkere aardappelsalade met bleekselderij voor bij de gourmet of bbq.

Ingrediënten

1,5 kg aardappels
2 eieren
250 gram mayonaise
1 el suiker
3 el azijn
1/2 tl. zout
wat gemalen peper
4 takjes peterselie
2 uien
5 stengels bleekselderij

Voorbereiden;

Kook de aardappels in 12-15 minuten gaar en snijd de afgekoelde aardappels in blokjes.
Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in stukjes.
Snijd de bleekselderij in ringetjes.
Knip de peterselie klein.
Snipper de uien.


Bereiden;

Meng in een kom de mayonaise met de suiker, azijn, zout, peper en peterselie en roer dit goed door.
Schep hier de aardappels, eieren, uien en bleekselderij door.



Bron; Our kitchen rules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten