woensdag 22 januari 2014

Ciabatta met reepjes biefstuk en blauwe kaas

Een lekker makkelijk gerecht voor in het weekend.

Ingredienten:
4 ciabattabroodjes
400 gram biefstuk
200 gram blauwe kaas
rucola
biefstukkruiden
mayonaise
zout en versgemalen peper

Voorbereiden:
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen.
Wrijf de biefstukkruiden goed in het vlees.
Snijd de blauwe kaas in kleine blokjes.
Verwarm de ciabatta broodjes evt. in de oven.

Bereiden:
Verhit een grilpan met een beetje olijfolie.
Bak de biefstuk niet langer dan 2 minuten aan elke kant en laat ongeveer 5 minuten rusten voor dat je het heel dun snijdt.
Besmeer de broodjes met wat mayonaise en verdeel er wat rucola over.
Hierop leg je wat plakjes biefstuk en bestrooi het met versgemalen peper.
Tenslotte wat blokjes blauwe kaas erover verdelen en smullen maar.

Tip: druppel eventueel wat balsamico over het vlees.

Bron: Our kitchen rules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten