woensdag 5 februari 2014

Mexicaanse spaghetti


Mexicaanse spaghetti met tortillachips en kaassaus, dat is smullen.

Ingrediënten:
300 gram spaghetti
2 el olijfolie
350 gram gehakt
1 ui
teentje knoflook
rode paprika
klein blikje mais
4 el tacokruiden
4 el tacosaus
zakje naturel tortilla chips
100 gram geraspte kaas
3 el gehakte selderij

Voorbereiden:
De grill in de oven voorverwarmen.
Snipper de ui in kleine stukjes.
Snijd de paprika in reepjes.

Bereiden:
Kook de spaghetti in 8 minuten beetgaar.
Fruit de ui in een grote pan met een teentje knoflook tot ze glazig is.
Voeg de gehakt toe en bak tot het rul is.
Voeg de paprikareepjes, tacokruiden en tacosaus toe en bak alles een paar minuten mee.
Giet er wat kokend water bij totdat de saus op de gewenste dikte is.

Verdeel de tortillachips op een bakplaat.
Strooi hier de geraspte kaas over en laat de kaas onder de gril smelten.

Doe de uitgelekte spaghetti bij de saus en garneer met wat selderij.
Lekker met ijsbergsla.
 Het is ook erg lekker om de tortillachips te dopen in een potje warme kaassaus.

Bron: Our kitchen rules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten