donderdag 30 april 2015

Pesto-Parmezaanbrood

Heerlijk gevuld Ciabatta brood voor bij een lekkere soep

Ingrediënten Ciabatta:
1 ciabatta
4 el basilicumpesto
50 gram Parmezaanse kaas

Pesto 
4-5 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
handvol basilicumblaadjes
1 el pijnboompitten
4 el geraspte Parmezaanse kaas

Pureer de basilicumblaadjes met de pijnboompitten, het teentje knoflook en 4-5 eetlepels olijfolie tot een smeuiige pesto. Roer er de kaas en peper naar smaak door.

Maak sneetjes in een Ciabatta, maar snijd het brood niet helemaal door.
Schep in elke inkeping een lepeltje verse pesto en stop er wat flokken Parmezaanse kaas bij.
Schuif het brood in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius.
Bak tot de kaas gesmolten en het brood goudbruin en krokant is.

Bron: Our kitchen rules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten